Вона показала на двох танцюристів, один був білий, а другий негр. Обидва були атлетичної статури. Я запитав дружину, чи хотіла б вона щоб я замовив їх для приват танцю в окремій кімнаті. Вона подивилася на мене і сказала що якщо я не проти, то вона хотіла б. У цей момент я зрозумів що вечір може бути досить цікавим і сказавши, що я зараз повернуся, пішов до адміністратора. Я попросив щоб ці два хлопці виконали для моєї дружини приват танець в окремій кімнаті.Товстуха зверху.  Він сказав що це можливо, я попросив можливість поговорити з ними перед танцем. Адміністратор покликав їх і я відвівши їх в сторону, попросив виконати для моєї дружини відверто еротичний танець з можливо несподіваним кінцем. Хлопці розуміюче посміхнулися і сказали що це коштує окремих грошей. Я заплатив їм і сказав щоб вони не стримували себе в фантазії. Потім я знову підійшов до адміністратора і попросив про можливість подивитися на цей танець з боку. Він став говорити що це неможливо, але після того як я засунув йому в кишеню 200 євро, він сказав що все влаштує.