ВІН: Ну, я просто подумав, що повинна ж бути ревнощі, чи що, якась.Я: Якби були ревнощі, ми б не були нудистами, Добре, - зрозумів. Але з фотографіями я не зрозумів. Ви просите, щоб вас сфоткали, так? Зовсім незнайомих людей?
Точно. - Чоловіків, як правило.
І ось тут вас теж хтось знімав, так!?
Правильно. Що тебе турбує? Що моя дружина тримає мене за яйця?
От, саме це мене і бентежить. Вас що, зовсім не турбує, що стороння людина на вас дивиться, та ще й фотографує, коли ви лапає один одного!?
Ми не "лапа один одного", а пестимо, між іншим! Зовсім трохи.
Але при сторонньому!
Так в цьому і прикол, друг! Ірка тримає мене за яйця, а людина, яка нас в цей час знімає, мріє про те, щоб вона ЙОГО так потримала. - Зрозумів?
Ні. Не зрозумів. Може, я тупий!? А на цій фотці?
І що тебе в ній турбує? Спочатку Ірка мене чіпала, тепер - я її. Як нам ще передати це у фотографії?
Та не, - мене тільки стороння людина турбує. Він-то бачить все це. Як ти її за цицьки хапаєш! І що він думає при цьому?
Думає, що йому непогано бути на моєму місці. Що він сам, із задоволенням, потискати Іркіну груди. А що ще йому думати? Нам приємно, йому - теж. У нас залишаються фото на пам'ять, у нього - приємні враження від побаченого. У тебе, до речі, - теж.
Та про мене розмови немає! Я-то що!!
Тоді сиди, насолоджуйся. Ось знову Срібний бір пішов.
Добре там у вас. Може, наллємоОбов'язково.
Знову - Він там живе, чи що, на пляжі вашому? Чегой-то він з Іркою обіймається!?
Ну, захотілося обійнятися, і обіймається.А знімає хто?І ти спокійно знімаєш, як хтось обіймає твою голу дружину!?Ну, це не "хтось", а між іншим, і твій друг теж. І не бачу різниці, одягнена моя дружина або не одягнена, коли її обіймає один з моїх друзівТи хочеш сказати, що якщо я, наприклад, полізу обніматися до твоєї ти будеш не проти?А ти коли збираєшся лізти до неї з обіймами? - Зараз!?ї ж немає зараз тут, як я до неї полізу?А коли прийде, - полізеш? Ні? Тоді давай фотки дивитися далі. А якщо ти полізеш до неї обійматися, я, до речі, заперечувати не буду. І, беручи до уваги, що ти зараз розглядаєш її абсолютно голою, то які ще тобі потрібні докази?
Так. Цей аргумент мені в голову не приходив, чомусь. Хоча ... розглядати і обніматися? - Не один і той же. А якщо постане?Як зараз? Ні. Коли обійматися буду. Адже, якщо я обіймаю з голою жінкою, у мене однозначно постане!
У всіх це відбувається. І в мене, в тому числі.
Ти щось зі своєю обіймаю!
Думаєш, Серйозно!? - У нього вставав на твою  І вона це бачила!?
Звичайно. І далі ще фотки будуть, сам побачиш. Так що в цьому страшного, якщо у когось із моїх друзів встає на мою дружину? Вона, що, - не симпатична, не сексуальна?
У тому-то й річ, що сексуальна! Просто, я не можу собі уявити, що я стою, обіймався з голою Іркою, і в мене раптом починає вставати! Як мені їй в очі дивитися?
вона ж не дура! Вона все розуміє прекрасно. Та й я тобі говорив уже, їй подобається, коли у чоловіка варто.
Це ти про себе говорив. Що, типу, їй подобається, коли в тебе стоїть.
Значить, це я помилився або не правильно сформулював. Їй подобається, коли просто у всіх стоїть. Їй же теж потрібні візуальні образи якісь. І вона любить дивитися на чоловічі члени, особливо, стоячі. На чужі, зауваж, переважно. Давай ще наллємо і продовжимо дивитися. А то такими темпами, ми до ранку не закінчимо.
Наливай. - За красивих, розкомплексовані, голих жінок!
За це - із задоволенням!
Все краще і краще! - Нап'ємося, блін! Що там у нас далі?Пляжний волейбол.
Я зрозумів. Тільки не зрозумію, як ви без плавок скачете, - незручно же!?У чому незручність-то?
Ну, кінець бовтається ... А якщо м'ячем потраплять!?
М'ячем і в плавках мало не здасться. А це у воді серія. Мені подобається.
Красиво, блін! Дивись, у відображенні все видн Так і задумано. Прикольно?
мутнувато, як-то.
А тобі потрібні всі деталі, так? Не поспішай, там ще повно всього. І з деталями, і без.
Деталі, сам знаєш, - важливі!
Спец по деталях, розумієш, знайшовся! Ось тобі деталь!
Так, то твоя деталь! Белотелая товстунка. Ек тебе, роздуло.
Раздуешься тут, коли тебе за яйця постійно хапають, блін! Ось ще одна.
Ні. Таких деталей у мене, у самого є. Ти  деталі, давай, показуй!
Не мигоче Ось серія, - це ми в баню ходили всією пляжної тусовкою. Деталей повно буде.
Якість фігове!Але ж, - баня, чого ти хочеш? Темнувато там.І жінок немає, одні мужики.
Чому ні? - там і ще одна подруга. Будь ласка. І все, як є, голі.
Прикольно, могли б і мене покликати.
Це було три роки тому. Ти ще з жив. Хрін би вона тебе відпустила! Во, дивись, вся тусовка.
Я й кажу: одні мужики голі.Будь ласка, - ось приєдналася до всіх. Так краще?
Знову обнімається!
А що ж їй, по піонерському, осторонь стояти? Тим більше, всі старі знайомі.
Чого ж вони її лапають так нахабно, по старому знайомству, чи що?
Ніхто, нікого не лапає, що за вульгаризм такий! Ну, обняли її злегка, і що? Ось і друга дівчина приєдналася. Ось вона без чоловіка.